Contact

 

Wil je graag een afspraak met me maken voor een sessie?

 

Stuur me dan een mail via muriel.corynen@gmail.com

 

of een bericht via WhatsApp 0487/48 44 26.

 

Afspraken gaan door op volgend adres:

 

Schotelveldstraat 23, 2801 Heffen

 

Gelegen in een stuk bos/natuurgebied. Parkeren kan voor de deur.

Of online via Zoom, indien gewenst.

 

 

Belangrijk!

 

Het is heel belangrijk dat ik over correcte geboortegegevens beschik. Geboortetijd, met zo nauwkeurig mogelijk geboorte-uur/minuten en geboorteplaats. Tegenwoordig kan je heel snel en gratis online een digitaal afschrift krijgen van je geboorte-akte, bij de online diensten van je geboorte-gemeente. Kleine moeite, en meer zekerheid over de accuraatheid van je chart!

 

Wat ik je hier ook graag aanraad, is vooraleer je naar de sessie komt, je eventueel al wat in te lezen over Human Design. Is geen must, maar het kan de informatie-overdracht in het moment zelf misschien wat vergemakkelijken voor je. Er zijn immers best wel wat nieuwe termen die ik je ga uitleggen, herhaling kan de opname alleen maar vergemakkelijken.

 

Ik geef je ook nog graag de volgende link mee: https://human.design/chart-reports/free

Via deze link kan je een gratis rapport van 50 paginas laten genereren, opgemaakt door Richard Beaumont, een expert in Human Design met meer dan 30 jaar ervaring. Dit rapport geeft je alvast een mooie uitleg over je chart en de basis-begrippen. Het rapport is in het Engels opgesteld. In het Nederlands is momenteel geen dergelijk gratis rapport te vinden.

 

Niets evenwel evenaart een persoonlijke overdracht van informatie, iemand die je live ervaart en kan inspelen in het moment op de opname van de informatie, op je vragen, en je chart op een holistische manier kan interpreteren, wat in een gegenereerd rapport niet mogelijk is.