top of page

"Door het emotioneel en innerlijk kind werk heb ik veel inzichten gekregen over hoe kindpijnen een invloed hebben op het nu. Ik heb geleerd deze een plaats te geven en ik merk dat ik veel milder ben geworden naar mezelf en naar anderen. Ook de invloed van emoties op mijn lichamelijk welzijn is een oogopener." I.B. 

image.png

"De sessies bij Muriel hebben me de kracht gegeven om enkele belangrijke beslissingen te nemen rond werk en relatie. En ook doen stilstaan bij bepaalde pijnen in mijn lichaam en de link met bepaalde gevoelens of gebeurtenissen." M.C. 

"Ik ben meer in contact gebracht met mijn lichaam en mijn emoties. Het heeft mij leren aanvoelen wat mijn lichaam mij wil vertellen. Het heeft me ook leren vertragen en leren stilstaan bij de opgeslagen emoties in mijn lichaam. Ik heb hierdoor meer inzicht in mijn eigen processen gekregen. Waardoor ik ook meer geduld en begrip heb voor de tijd die ik nodig heb om dingen in mezelf te veranderen." C.F.

"De regressiesessies die ik deed waren zo verhelderend over wat me tegenhield, dwarszat in relatie tot bepaalde mensen en mezelf. Ik werd heel geduldig, liefdevol en krachtig begeleid in de herbeleving van bepaalde situaties en het omzetten naar meer begrip en duiding. Achteraf waren de resultaten onmiddellijk zichtbaar: ik reageerde en voelde me anders tegenover die bepaalde mensen, zo kon er stilaan ook verandering komen in mijn relaties ermee." P.C.    

image.png

"Ik ben me bewust geworden van de subtiele signalen van mijn lichaam. En hoe het negeren van signalen zich uiteindelijk vastzetten in je lichaam omdat we niet altijd uiting willen of kunnen geven aan bepaalde emoties." K.V.B. 

"Het ongemakkelijke en onrustige gevoel dat ik al een tijdje in me had, bleek opgehoopte boosheid en frustratie te zijn vanuit mijn vroege kindertijd. Onder begeleiding van Muriel, is deze er in een paar sessies mogen uitkomen en dat vervelende gevoel is daardoor verdwenen." J.V.L.    

"Ik ben me zoveel bewuster geworden van alle spanningen en stress die ik heb. Mijn heuppijn is helemaal verdwenen, ik eet gezonder en ik voel dat ik meer energie heb om dingen aan te vatten en te veranderen." F.J   

"Ik heb eindelijk door vanwaar mijn maagzuur-problemen komen. Het gaat om emoties! Ik heb meer inzichten en tools gekregen om hiermee om te gaan, ik durf en kan nu beter Voelen, ik snap nu stilaan wat Voelen betekent. Ik zat zoveel in mijn hoofd, dat ik dat niet meer wist." V.R.   

image.png

"In een regressie kwam ik te weten waarom ik zo'n moeilijke en uitputtende relatie heb met mijn moeder. Door het regressiewerk is de relatie met mijn moeder nu heel erg aan het verbeteren, en dat heeft mij ook meer energie opgeleverd!" J.B. 

"Mijn jarenlange nekpijn is aan het weggaan. Door de lichaamssessies (de handen van Muriel hebben echt iets speciaal!), heb ik heb daar allerlei inzichten over verkregen en ben ik innerlijk aan het werken en veranderen, en mijn nekpijn is daardoor mee aan het veranderen!". V.V. 

"Ik heb nooit beseft dat ik zoveel onverwerkte gevoelens in me droeg. Het is zo boeiend en helend om dit allemaal te ontdekken en eraan te werken. Het is een heel proces, maar zo de moeite waard. Het lijkt of heel mijn leven fundamenteel aan het veranderen is, en dat geeft me zoveel vertrouwen en plezier! En dan heb ik nog niets gezegd over die vervelende dagelijkse hoofdpijn die helemaal verdwenen is." V.L. 

bottom of page