top of page

"Ik ben meer in contact gebracht met mijn lichaam en mijn emoties. Het heeft mij leren aanvoelen wat mijn lichaam mij wil vertellen. Het heeft me ook leren vertragen en leren stilstaan bij de opgeslagen emoties in mijn lichaam. Ik heb hierdoor meer inzicht in mijn eigen processen gekregen. Waardoor ik ook meer geduld en begrip heb voor de tijd die ik nodig heb om dingen in mezelf te veranderen." C.F.

"Het ongemakkelijke en onrustige gevoel dat ik al een tijdje in me had, bleek opgehoopte boosheid en frustratie te zijn vanuit mijn vroege kindertijd. Onder begeleiding van Muriel, is deze er in een paar sessies mogen uitkomen en dat vervelende gevoel is daardoor verdwenen." J.V.L.    

"Ik heb eindelijk door vanwaar mijn maagzuur-problemen komen. Het gaat om emoties! Ik heb meer inzichten en tools gekregen om hiermee om te gaan, ik durf en kan nu beter Voelen, ik snap nu stilaan wat Voelen betekent. Ik zat zoveel in mijn hoofd, dat ik dat niet meer wist." V.R.   

"De sessies bij Muriel hebben me de kracht gegeven om enkele belangrijke beslissingen te nemen rond werk en relatie. En ook doen stilstaan bij bepaalde pijnen in mijn lichaam en de link met bepaalde gevoelens of gebeurtenissen." M.C. 

"Ik ben me bewust geworden van de subtiele signalen van mijn lichaam. En hoe het negeren van signalen zich uiteindelijk vastzetten in je lichaam omdat we niet altijd uiting willen of kunnen geven aan bepaalde emoties." K.V.B. 

"Ik ben me zoveel bewuster geworden van alle spanningen en stress die ik heb. Mijn heuppijn is helemaal verdwenen, ik eet gezonder en ik voel dat ik meer energie heb om dingen aan te vatten en te veranderen." F.J   

"Mijn jarenlange nekpijn is aan het weggaan. Door de lichaamssessies (de handen van Muriel hebben echt iets speciaal!), heb ik heb daar allerlei inzichten over verkregen en ben ik innerlijk aan het werken en veranderen, en mijn nekpijn is daardoor mee aan het veranderen!". V.V. 

bottom of page