top of page

Wat is een water-krachtsessie?

Ik besef dat aan jezelf werken veel energie kan vragen. Energie die je misschien niet altijd (over) hebt...

Of dat je na een periode van veel werken aan jezelf/emoties/spanning... een periode van integratie en rust nodig hebt. Eventjes nergens actief mee bezig zijn en alles wat laten zakken, je lichaam en geest de nodige rust geven.

Ook is het zo dat de therapeutische sessies die ik aanbied beter hun werk kunnen doen en betere resultaten geven op vlak van heling als je systeem voldoende energie heeft om een probleem aan te pakken. 

Ik ben daarom op zoek gegaan naar iets om je te ondersteunen, om je lichaam, je energie, je cellen een boost te geven waardoor je een (tijdelijk) gevoel van kracht, herstel, heling krijgt dat je de nodige energie geeft om iets aan te pakken, daadkracht te voelen, zelfs gewoon beter te slapen, iets nieuw in je leven aan te vatten, een voornemen uit te voeren, of gewoon even lekker te ontspannen, whatever...  

En dat heb ik gevonden via een vriend van me die alles van water kent: www.uwwaterman.be 

Ik ben al langer overtuigd van de helende kracht van water, we bestaan grotendeels uit water, en water is een belangrijke component om te groeien, dus investeer ik graag en met overtuiging in hoogkwalitatief water en helende watersystemen.  

Ik bied je het Alpha Omega bed aan! De meest ultieme en geavanceerde vorm van magneetveldtherapie en bioresonantie die er momenteel te vinden is.

 

Via een ingenieus systeem wordt er zeer hoogwaardig gevitaliseerd water gecreëerd, dat onder je door loopt terwijl je op je rug op een massagetafel ligt, en waardoor je celactiviteit wordt gereguleerd, geactiveerd en versterkt.  

Het effect is onmiddellijk voelbaar, voor iedereen. Je voelt je alsof je op een heerlijke zomerdag door een stromende rivier van bronwater aan het zwemmen bent geweest! Actief, verfrist, energie "bijgetankt".  

Het Alpha Omega Bed bestaat uit een plexiglas buis met meters lange getorste koperen leidingen die water doen wervelen. Deze is gevuld met zorgvuldig geplaatste magneten, kristallen, bladgoud, kalksteen en lavazand. Deze vitaliser wordt gemonteerd onder een bed of massagetafel.

Een ultra stille energiezuinige frequentiegestuurde pomp circuleert water doorheen de vitaliser van het Alpha Omega Bed. Het stromende water creëert ontelbare vortexen die een hoogfrequent energetisch fotonenveld creëren waarvan je de uitwerking duidelijk kan ervaren...

Het debiet van het stromende water is te regelen in 8 stappen. 

Stap 1 en 2 creëren een diepe ontspanning en ontlading waarop je lang zou kunnen slapen. Vanaf stap 3 wordt je levenskracht zachtjes aangewakkerd. Stap 4 en 5 worden het meeste gebruikt en resoneren met de zonnevlechtzone (solar plexus) en de hartchakra. Stap 6, 7 en 8 zijn zeer hoogfrequent en kunnen kort gebruikt worden om je snel voor te bereiden op een fysieke of mentale activiteit, ze geven je een ware energieboost.

Iedereen voelt precies welke stap in het moment fijn voelt. Samen bekijken we welk programma bij jou het beste past, aanpassing is op elk moment mogelijk. 

Het AO bed is nog vrij uniek in Vlaanderen, ik ben zeer verheugd dat dit nu op mijn pad is gekomen, en ben ervan overtuigd dat het een tool voor de toekomst zal worden. Kom het zelf ervaren!

Een sessie van 40 minuten op het Alpha Omega bed kost 30 euro. 

 

 

 

 

 

Meer informatie op www.alphaomegawater.org

en in een recente studie over de helende effecten van behandelingen met deze methode Japan-Journal-of-Medicine.pdf 

waterbed.jpg
waterbed2.jpg
Anker 1
bottom of page